Fint beslut med lager!

Har du det som jag att du kanske precis flyttat till Stockholm och har större delen av ditt liv nedpackat i lådor? Då har jag en kanonlösning till dig. Jag hade precis samma problem själv, jag flyttade till Stockholm för två veckor sedan och jag märkte direkt hur mycket saker jag hade som jag inte ens använde.

Jag lät helt enkelt bli att packa upp dessa lådor och istället blev de stående och tillslut tog de upp nästan upp hela min lägenhet. Detta var tillslut ohållbart. Då valde jag att leta runt lite efter något självförvaringsföretag. Detta utan större förhoppningar dock då jag inte sett något här i Sverige men faktum var att det fanns flera bra lager här i Stockholm som man kunde hyra för en liten avgift. Detta blev den perfekt lösningen för mig och nu har jag det mesta inpackat i lagret och resten i lägenheten, följderna blev att jag nu har massor av plats att inreda med övriga saker.

Frågan är väl om man har råd att köpa inredning till alla rummen bara, men det får bli ett projekt under en tid framöver, just nu är jag bara så grymt nöjd med att jag lyckades hyra lager och detta utan att betala några egentligen summor att prata om.

Yipppppee!!!

Underbar känsla med utrymme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *