jag är blek

jag har börjat känna mig jätteblek nu. min bränna håller på att försvinna, jäkla skit! jag har fått fläckar på axeln pga att jag har börjat flagna, buhu x1000, jag är väldigt ledsen över det hela. jag vill ju vara brun och fin, och inte blek.

igår åkte jag ner med mamma på stan en sväng, också var jag med Mia nån timme, sen åkte hon hem och efter ett tag kom Olof och då började vi fixa med folkracebilen. vi skulle provmontera stolen till bilen, och det jävlades hela tiden så till slut gav vi upp och ska fortsätta idag igen. man blir så himla less då saker och ting ska jävlas! det var meningen att jag skulle ner och kolla då tjejerna tränade, men jag hann inte det för vi höll ju på med stolen. men på torsdag ska jag dit, får se om jag är tillräckligt frisk att träna eller om jag bara ska titta på. jag måste i vilket fall som helst ner för jag måste prata med Jim.

jag flyttar ju snart också! oj oj oj, hur ska det gå? nä men det ska nog gå bra, i hope. jag vill inte bo ensam men jag vill inte bo med nån heller. äsch, det där fixar sig. jag vill dock inte känna mig ensam, men det får jag väl hoppas att jag inte kommer göra.

jag saknar värmen och folket i SOLEN.

Publicerat i: blek

3 reaktioner på ”jag är blek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *