Lista för min måndag 13/2

Jag fixar inte, precis som jag påpekat förut, att inte ha något att göra. Dessutom älskar jag att skriva listor, så nu slog jag två flugor i en smäll och förenade nytta med nöje. Så här kommer min måndag att se ut.

08.30 Mobiljäveln väcker mig, såvida jag inte har hunnit vakna av mig själv.

08.39 Mobilen piper till igen och jag slänger in den under täcket. Den hörs minst där.

08.40 Inser jag att det där ljudet inte kommer att försvinna hur mycket duntäcke jag än har slängt över det, så jag stiger upp. Duschar.

09.30 (Ja, jag gillar att duscha länge. Duscha, inget annat. Snuskhuven) Frukost på balkongen, låter håret självtorka, det blir lite mer ruffsigt än helrakt då.

10.00 Tänkte träffa Linnet när hon ska byga naglarna en kvarts gångtid från mig. Hur jag nu ska hinna, bara min sminkning och att välja outfit kan ibland ta 45 minuter. Ambivalensen flödar järnet.

11.00 Här någonstans tänkte jag att syster skulle komma och hämta mig så vi kan åka och hämta tapetprover. Hon skulle även kunna få följa med in i min lägenhet och skruva upp gardinstången i sovrummet. Systrar är bra på det. Undra om hon behöver borra förresten…

12.00 Här någonstans bör jag äta. Syster kan få bjuppa. Sallad är det som gäller. Utan dressing. Im a fatso

13.00 In på Åhléns för att inhandla ett styck ofantligt mjuk pläd i vinrött. Sovrummet är målat i “Metro”, en väldigt snäll sandfärg så jag tänkte ha mörkröda gardiner, vinröd pläd, vita hyllor, vitt överkast, vita allt. Till det pläden och ett par kuddar som går i ungefär samma nyans som den. Släng in lite levande ljus, lampor, gröna växter och tavlor så kommer det bli tokfint. Men vi börjar med pläden.

13.15-sen. Promenad på stan, inhandlande av sommarbyxor. Äger inga. Jag tänkte hitta ett eller två par sandaletter också, lite lagomt somriga med liten klack. Eller vad säger jag? Jag ska ha ett par slutty sandaletter med ballerinasnörning, öppen och med hög, smal klack. Kommer passa tokbra till mina R&R Victoria Beckhamjeans. Jag blir nästan lite upphetsad vid tanken på dom.

Oh, måste äta också. I morgon verkar det bli… något som jag förmodligen inte har hemma, vilket innebär att syster ska få skjutsa mig på stormarknaden så jag får handla lite. Vänta nu, det innebär ju att jag får göra en lista till!

Life is FUN!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *