Pancakes for one

Det är svårt att beskriva hur det är att sakna någon, men det kanske inte behövs; jag lär ju knappast vara den första. Just nu känner jag mig bara illamående och ett tryck mot magen, ingenting känns meningsfullt när jag inte vet hur min framtid ser ut, undantaget jobb och flytt till Madrid.
Om vi någonsin skulle kunna klara av att lita på varandra, om vi någonsin skulle kunna ta det första steget – varför just nu? Varför några veckor innan vi lämnar Göteborg? Det kanske känns tryggt för oss att veta att vi inte lämnar varandra för tappat kärlek.
Varför pratar jag om oss i plural när allting är en svår situation att döma hur det kommer att bli, som om att det mina drömmar var något jag skulle kunna ta för givet.

Om jag får förutspå mina kommande veckor verkar det som om att det kommer känns som att jag pissat på mig; jävligt gött i början men ett rent helvete lite längre fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *