Solresor är bra härliga

Det som är positivt med solresa är att man inte behöver oroa sig över att det ska vara sol på semestern. När man semestrar i Sverige tycker jag att det är tråkigt att man alltid ska behöva vara rädd vara att det ska regna så mycket så att man inte kan göra någonting vettigt på sin semester. Därför kan det vara en bra idé att ta en solresa för att bli garanterad i vart fall lite sol under den tid som man är ledig. Jag har redan för nästa år hunnit boka in en resa till Grekland med TripX.

http://cf90056aui99.cdnserver.net/tdrz/i/img.php?folder1=destinations&folder2=hotelimages&img=Beach-2.jpg&w=0&h=0

Helt fantastisk utsikt!

Jag ser även fram mot att åka till Rethymnon under min tid på Kreta. Jag bokmärkte en artikel för över ett år sedan om detta ställe.

Semestern är för värdefull att slösa bort och därför borde alla se till så att de kan ta någon solresa varje år. Jag brukar försöka att ta två solresor varje år, en under min ordinarie semester under sommaren men även en extra resa runt jul och nyår är alltid trevligt. Speciellt att fira nyår i någon i storstad som kan erbjuda sol och bad är någonting som jag uppskattar när jag ska resa på solresor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *